Tarieven

Puppy behandeling

Voor de puppy’s tot maximaal 15 weken hebben wij een puppy verwen momentje, dit is een kosteloze behandeling waarbij de puppy gaat kennismaken met de trimsalon. Tijdens de behandeling maakt de puppy kennis met verschillende materialen uit de trimsalon, zoals een kam en een borstel. Verder verwennen we de puppy met veel knuffels en lekkers zodat de eerste ontmoeting met de trimsalon een fijne ervaring was.

Prijzen

Voor een uur werk reken ik €37,50, mocht u dus willen weten wat het kost om uw hond te laten trimmen neem dan gerust contact met mij op of kom een keer gezellig langs met uw hond.

Het is moeilijk om een vaste prijs te geven, het is namelijk van verschillende factoren afhankelijk hoe de vacht conditie is van uw hond. Denk hierbij aan de vacht wisseling van de hond (puppy vacht naar een volwassen vacht) ook als de hond is gecastreerd of gesteriliseerd kan de vacht erg veranderen waardoor het voor u als eigenaar moeilijk word om het te onderhouden, hierdoor ontstaan dus klitten. Dit kan extra werk opleveren tijden de trim behandeling, dit word uiteraard overlegd voordat de behandeling gaat beginnen.

Kleine werkzaamheden

Ook is het mogelijk om bij mij te komen voor het kleinere werk, denk hierbij aan nagels knippen, teken verwijderen en de ogen vrij knippen.

  • Nagels knippen: €10,00
  • Teken verwijderen: €5,00
  • Oogjes vrijknippen: €10,00

*bij een trim behandeling zijn de kleine werkzaamheden bij de prijs ingegrepen.
*vaste klanten kunnen kosteloos een afspraak maken voor de kleine werkzaamheden.

Vlooien

Bij een constatering van vlooien tijdens de trim behandeling zal er standaard €12,00 aan extra kosten bij komen, dit is voor de vlooienshampoo en voor de grondige reiniging van de trimsalon en het gereedschap.

Annulering

  • Bij annulering langer dan 48 voor het afgesproken tijdstip is geen betaling verschuldigd.
  • Bij een annulering tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van de voor de overeengekomen dienst geldende prijs verschuldigd.
  • Bij annulering korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip is 100% van de voor de dienst geldende prijs verschuldigd.

MEER WETEN?

U kunt ons altijd bellen of een afspraak maken.

© Copyright - De Hondenkapper Harderwijk